17 Juli

Nu är min och Andreas semester tillsammans helt planerad. Vilket är så himla skönt för det blev så bra! Vi ska under första veckan vandra i fjällen vilket säkert kommer bli helt fantastiskt och vi kommer få så mycket bra luft, motion och få se så mycket fint! Sen åker vi hem(till Andreas) för att snabbt packa om och sen dagen efter åker vi ner till Pisa i Italien, jag ska försöka få tornet att stå rakt!(hahah) efter en heldag där ska vi åka vidare till ett helt fantastikt hotell som ligger i monterosso. Det ska bli så himla mysigt att spendera nästan tre veckor med mitt hjärta! 
Sen blir det hem jobba lite till innan flytten!
 
JAG VILL ÅKA NU! 
 
Kungsleden! 
 
Pisa
 
 
Monterosso 
 
Vårt hotell porto roca
 
 
 
 

15 Juli

Hejsan, skulle egentligen jobbat idag men när jag körde till jobbet kom jag på att jag inte hade några nycklar med mig och jag vill inte köra fram och tillbaka så då får jag jobba lite längre imorgon istället. Det gör inte så mycket egentligen eftersom kontoret där jag ska städa är stängt. Får bara göra de lite bättre imorgon! 
 
Har i stället tagit en skön promenad med hunden och legat och slappat. Har varit så himla trött nu när all stress från "sista året" har gått ur kroppen. Känns ändå skönt. Ska se om jag kan börja äta lite nyttigare och försöka bygga upp mitt immunförsvar när jag flyttar hemifrån. Lite lättre när man själv bestämmer vad som ska handlas och inte handlas. 
 
Så inför flytten ska jag och mamma åka till Ullared och handla lite. Jag ska även handla lite eftersom det finns badkar och jag ÄLSKAR badkar så ska jag se om det finns lite smått och gott till alla mysiga och avkopplande stunder i badkaret. 

12 juli

Jag har kommit in i Uppsala och jag är så fruktansvärt glad! Det ska bli kul att flytta hemifrån nu när jag vet att jag kommer plugga och verkligen plugga till något jag vill göra. Det ska bli spännande och mysigt att flytta hemifrån men samtidigt så finns de lite oro för att jag ska längta hem men det tror jag att alla gör lite i början tills man har fått in ordentliga rutiner. Jag har ju växt upp i en familj där jag aldrig har tvättat, inte behövt starta diskmaskinen, stryka gjorde jag bara när jag själv ville och tyckte att det va roligt. Så det ska bli en utmaning att lära sig men ganska skönt att få ta ansvar och "göra själv". Kan ju alltid ringa hem om det är något! finns alltid någon att fråga. 
 
 
Nu ska jag gå och mysa ner mig under täcket imorgon åker jag nog och badar med mamma och pappa. Hoppas på kanon väder ! 

1 juli

jag är så förälskad i dig unge man
 
 
 

RSS 2.0