hejsan

hejsan go natt ist för kväll.

sitter hemma hos rebecka och lanar eller jag vi sitter och nördar framför varsin dator. Trevligt må jag säga.
Just nu mår jag som jag gör eftersom mina läppar bränner och mina ögon slocknar snart utan att jag kon kontrollera det. I morgon blir det ugglebadet vi funderade först på åhus men nu blir de ugglebadet. 


ha  de bra ikväll :)

steeeekkk !

Jag fick lust att skriva lite här faktiskt. Vem vet jag kanske kommer igång med bloggandet igen.., Eller kanske inte nej men vet inte. 
Vi åker snart till Turkiet och jag vet inte riktigt om jag vill fast jag vet att jag kommer vilja när jag väl är där nere varmt ska det ju vara eller varmt och varmt bara runt 30 grader. Väskan är fullproppad med saker och jag önskar att jag redan var på flygplatsen har aldrig varit med om att vi har åkt så sent men ibland blir det väl så. Om en timme åket vi till flygplatsen för att sedan bege oss till Turkiet. Kommer nog komma hem med en ännu större väska. haha eller kanske inte. Jag kommer i alla fall att sakna massa människor här hemma. ! Men det blir väl party när jag kommer hem ? ! Annars jävlar nej men nu ska jag sluta skriva för dagen men hör kanske av mig imorgon.
ha det bra här hemma, !



allt och ingenting.

hejhejhejhejhejhej..
för lite att göra för att lyckas hålla mig vaken mitt på dagen. Har sovit nu varje dag efter jag har kommit hem från sommar fotbolls skolan. Barnen kör väl slut mig antar jag. Men det känns inte bra att man ska ligga och sova hela dagarna och missa när solen kom fram idag. Men solen kommer väl imorgon också. 
Var i alla fall på stan en stund idag och åt faktiskt på Subway som öppnade idag. Gottgott mycket gott :)
Imorgon blir de till att gå upp tidigt igen för att åter en dag åka till österås för att vara tränare för de små eller dom som är mindre än oss. Nu tror jag faktiskt att jag ska sova lite till så att jag orkar med morgon dagen.

lördag

en vecka kvar till vi åker till Turkiet, jag längtar så fruktansvärt mycket. Jag kommer dock sakna vissa personer här hemma. Ni vet verkligen vilka ni är. Jag har i alla fall tänkt bli riktigt brun så man slipper skämmas på stranden i sommar. Förhoppnings vis kommer jag spendera mycket tid i Åhus. 
Idag ska vi åka till team sportia för att köpa lite saker inför resan m.m. Sen vet jag inte vad jag ska göra, förutom att jag ska ta mig tid att kolla på två skräckfilmer. Skriver säkert lite till senare.

Hejsan. !

Varit med tommy idag, kollade på en rolig film.
Regnar riktigt mycket nu så jag ska snart starta en till film.
Tommy ville dock att jag skulle börja blogg mer så nu gör jag faktiskt det.
Ja, annars idag har jag sovit och igår var jag hos jojje. Trevligt värre.
Kollade faktiskt lite på vm idag Sydafrika - Mexico de lilla jag såg var ganska dåligt.
Jag somnade i alla fall ;)
Hahaa.
Lovar att lägga upp lite bilder från avslutningsveckan lite senare.

sommar??!

sommarlov, sommarlov. Nej detta är inte ett jävla sommarlov för det regnar bort så fall. SVENSK SOMMAR ?! Nej tack. Tur att man snart ska till Turkland. Sol och värme skulle inte vara fel !
Tur att man har bestämt sig för att ligga inne hela dagen och vila för jag är verkligen riktigt trött.

campingen


slutet är nära.

Nu är det snart slut..
sista dagen är här...
jag kommer att sakna er..
jag kommer att gråta idag men det är för att ni har varit underbara.
9a1 ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Vi är storslagna.


Jag ska gå och fixa mitt hår och äta lite frukost sedan bär det av till tyringe skola för ett sista avsked, den sista skolavslutningen där. På något vis känns de bra fast samtidigt inte. Jag hoppas i alla fall på ett underbart sommarlov med dom bästa.

" sol och värme "

Nu är det varmt och skönt ute. Jag kunde strosa runt i Helsingborg med min nya jeans jacka som jag har fått av mamma för att shoppa lite. Hittade en annan balklänning och massa smycken så nu ska vi express beställa skor till skolavslutningen.  Allt är så underbart idag! '
Grattis REBECKA på 16 års dagen !


lalal"

Sitter just nu och lyssnar på Salem al Fakir och njuter av det fina vädret som är utanför. Hoppas verkligen de håller i sig hel dan. Ska till Helsingborg med mamma efter skolan och det kommer bli super kul. Jag ska kolla efter lite saker till skolavslutningen och balen nästa vecka. Sedan ska jag till K-stad på lördag med lite kompisar för att hitta de sista sakerna och lite till björket. 
Aja, hoppas att det inte blir en sådan jobbig dag i dag.



"lol"

hejsan tisdag hejsan lång dag hejsan picknick.
Ja ni förstår kanske var det handlar om. Lång dag i skolan visst syslöjden var helt okej och SOn och engelskan kunde ta sig i röven men annars helt okej dag men en massa roliga saker bara. Efter skolan åkte jag och mina kära vänner till träne för att gå upp i ett kyrktorn och jag ångrar att jag ville för de var bara läskigt. I alla fall så Åkte vi vidare därifrån för att fika i Vinslöv hos Calle. Jag hade grymt jävla roligt det må jag verkligen säga !

RSS 2.0