30 Juni

Hemma efter en härlig helg med släkten. Har inte träffat mina kusiner och umgåtts på riktitgt på flera,flera år. Nu är jag riktigt trött och vill mest bara sova. Har börjat hosta så otroligt mycket så ska ner till vårdcentralen imorgon för att se om jag kan få något mot hostan för den har gjort att jag inte har kunnat sova så mycket denna helgen vilket gör att jag nu är otroligt trött. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart.
 
Men helgen har varit fylld av många skratt, tävlingar och mycket mys. Mitt hjärta var ju med och det var så synd om honom eftersom jag låg och hostade nätterna igenom.. stackaren! 
 
 
Om 12 dagar får jag reda på om jag har kommit in och jag längtar så, är så himla nervös vill verkligen komma in på grundskolelärarutbildningen för just nu vill jag inte gå på något annat program. Jag vill bli grundeskolelärare och det låter kanske konstigt men det är mitt absolta drömyrke. 
 
 

28 juni

Ska snart duscha och fixa till benen lite innan jag packar ihop mina saker för en mysig helg i Isaberg med Mormor & Morfar, mostrar med familjer, min familj och mitt hjärta! 
 
Är ganska trött efter förkylning jag dragit på mig som inte riktigt vill gå över.. VIlket suger nu när vi ska iväg i helgen! 
Så himla arg på Viaplay som inte vill lägga ut nästa avsnitt av Paradise hotel och jag som inte har så mycket att göra tycker faktiskt att det suger.. 
 
 
Angånde bloggandet så tänkte jag dra igång de på riktigt nu och när jag har flyttat. Då kommer alla kunna följa mig även om jag är 60 mil bort och förhoppningsvis pluggar jag till förskolelärare!
 
 
 


RSS 2.0