ett försök på att skriva något bra.

sitter och dricker julmust och funderar över julsen tråkiga samt roliga stunder.?
Det roliga stunder kan vara att stå och sjunga inför hela skolan i världens bästa kör, eller är det kanske när man hittar den perfekta kärleken?
Är det inte roligt när man står där och sjunger bredvid folk man tycker så mycket om. Är det inte roligt få synas, att få stå i centrum några sekunder. Personerna som sjunger kanske inte sjunger så bra till de personerna räknas jag. Fast är det inte alltid kul och hör det inte till? Ni får i alla fall er ett gott skratt. Finns det något bättre än när man blir kär i någon. När man ser personen och det bubblar i hela kroppen. Ta första kontakten och se om detta leder någonstans. Det bästa är när man ligger under är en filt och myser och kollar på någon bra film eller när man är ute och fjollar runt i snön och när man sedan går in och dricker varm choklad och tar på sig extra mycket kläder för att hålla sig varm. Att sedan veta att någon älskar än, att veta att man har någon att krypa ner till när man fryser någon som kan hålla om en när man behöver det som mest. Ingen vill vara ensam, alla behöver någon.
Kanske är det så att julen kan vara den mest hemska tidpunkten på året?
När man börjar känna sig ensam, ledsen och obetydlig.
Flest självmords försök begås på julen, då när man kanske sitter där ensam utan någon. Ingen att vara med, INGEN. Det kan var personen som värmer sig med tidningspapper samtidigt som de kan vara den snyggaste killen i skolan, han som har förlorat bägge sina föräldrar han som kanske inte alls är så glad eller det är kanske hon som alltid går ensam, hon som ingen verkar vilja vara med. Julen, är inte bara julklappar och sång. För vissa är kärleken från andra t.ex. familjen mycket viktigare. Känna sig älskad. Därför behöver man lägga en tanka åt de som inte alls har de lika bra som en själv. Kanske inte bli besviken när man inte får en hel hög pakter. Snälla ni tänk på tanken bakom och vad de kommer betyda för dig i framtiden. Det är de små sakerna som räknas här i livet.

Kommentarer
Postat av: MIcke ;)

Hehe, jag kan håller om dig <3

2009-12-08 @ 16:23:41
Postat av: louise

bra text :)

2009-12-08 @ 16:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0